Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Beauty consultant

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: beauty consultant.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Givani-cosmetics.com
Tolstraat 12a
7482 DB, Haaksbergen

Rotterdam, 1 december 2020

Betreft: Sollicitatie Beauty consultant

Geachte heer/mevrouw,

Met deze brief laat ik mijn interesse blijken voor de functie van beauty consultant. Op de website van uw bedrijf (Givani-cosmetics.com) heb ik gezien dat deze functie vacant is.

Ik ben ervan overtuigd een goede kandidaat voor deze vacature te zijn.
Na mijn meao-studie commerciële dienstverlening heb ik ruim een jaar in de commerciële sector gewerkt en ervaring opgedaan met relatiebeheer en verkoop.

Bovendien heb ik daarbij mijn mondelinge en communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Sinds drie jaar ben ik werkzaam als management assistent.

In mijn werk ben ik altijd sterk klant- en servicegericht.
Ik zet mezelf graag volledig in, en toon verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen zullen me zeker van pas komen in een functie als consultant.

Verder ben ik niet bang zelf initiatieven te nemen en daar de consequenties van te aanvaarden. Ten slotte beschik ik over uitstekende communicatieve, contactuele en redactionele vaardigheden. De Nederlandse taal beheers ik zeer goed in woord en geschrift.

Ik vertrouw erop dat deze brief en mijn cv, dat ik als bijlage meestuur, u voldoende aanleiding geven om mij uit te nodigen voor een gesprek.

Hoogachtend,

Rosanne Bolink

Bijlagen: Curriculum Vitae


sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!