Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Coördinator bouw

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: coördinator bouw.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Ron Willemsen
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Building Heroes
Bond Towers,
Verlengde Poolseweg
Eindhoven

                                                                                                                                     Rotterdam, 17 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie Junior coördinator bouw

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van Junior coördinator bouw. Mijn stagebegeleider bracht mij op de hoogte van deze vacature, omdat hij van mening was dat deze bij mijn ervaring en ambities past. Ik kon niet anders dan het met hem eens zijn en besloot u direct deze sollicitatiebrief te sturen.

Mijn naam is Ron Willemsen, een 31-jarige startend bouwkundige met jarenlange werkervaring als allround timmerman. Al op jonge leeftijd kwam ik erachter dat de bouw bij mij past. Op het praktische vlak heb ik me hierin, als medewerker van een bouw & timmerbedrijf, sterk in kunnen ontwikkelen.

Als allround timmerman heb ik acht jaar lang de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht. Deze betroffen niet alleen bouw en nieuwbouw, maar ook renovaties. Naarmate de jaren verstreken, kreeg ik steeds sterker de drang om mij binnen deze tak verder te ontwikkelen. Naast de technische werkzaamheden wilde ik me ook gaan richten op de administratieve en organisatorische. Zodoende heb ik op deeltijdbasis de HBO-opleiding Bouwkunde gevolgd. Mijn eindstage heb ik bij een bouwbedrijf in Roosendaal afgerond.

Op dit moment ben ik op zoek naar een functie die mij de uitdaging kan bieden waarnaar ik op zoek ben. Naar mijn mening sluit deze baan goed aan bij mijn ambities. Het lijkt me interessant om nieuwe ervaringen op te doen binnen deze tak van het werkveld. De functie van junior coördinator bouw is dé functie waarin ik een beroep kan doen op mijn veelzijdigheid.

U kunt mij omschrijven als iemand die in staat is om zelfstandig te werken, maar ook groot belang hecht aan een sterke teamspirit. Ik leg makkelijk contacten met mensen, waardoor ik elke klus in goee banen zal kunnen leiden. Bovendien zal mijn jarenlange praktijkachtergrond als timmerman van toegevoegde waarde zijn. Graag geef ik in een persoonlijk gesprek een toelichting op mijn motivatie.

Met vriendelijke groet,

Ron Willemsen


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!