Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Doktersassistent

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: doktersassistent.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne van der Heide
Lomanplein 30
1405 AM Amsterdam

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein
Ruijsdaelstraat 15
2525 AA Den Haag

Amsterdam, 10 december 2020

Betreft: Sollicitatie Doktersassistent

Geachte mevrouw Berserik,

Met deze brief reageer ik op uw advertentie op Nu.nl van 15 november jl., waarin u vraagt om een doktersassistent bij SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de functie van doktersassistente.

Ik ben 37 jaar en heb inmiddels vele jaren ervaring in de zorg. Op mijn 16e ben ik begonnen als bejaardenverzorgster in een bejaardentehuis in Hoofddorp en sindsdien ben ik altijd in de zorg werkzaam geweest, in diverse functies.

Wat mijn persoonlijke kwaliteiten betreft: ik ben iemand die snel het initiatief neemt en ik kan goed werken onder tijdsdruk. Verder ben ik gemakkelijk in de omgang. Ik vind het leuk om met patiënten om te gaan, en dat heb ik ook altijd veel gedaan.

De functie van doktersassistente spreekt me vooral aan vanwege de afwisseling. Ook houd ik van wisselende werktijden en lijkt het me heel leuk deel uit te maken van een enthousiast team bij een gezondheidscentrum.

Meer gegevens over mezelf en referenties, vindt u in de bijlage bij deze brief. Ik hoop dat ik heb kunnen aangeven hoe geïnteresseerd ik ben in de functie van doktersassistente en wacht met spanning uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Rosanne van der Heide

Bijlage: CV


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!