Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

HR adviseur

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: HR adviseur.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Teleperformance Tilburg
Spoorlaan 394
5038 CG Tilburg

                                                                                                                                     Rotterdam, 9 september 2020

Betreft: Sollicitatie vacature HR adviseur

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van HR adviseur bij Teleperformance. Via een voormalig collega vond ik deze vacature, waarna ik geen moment nadacht om hierop te reageren. Teleperformance spreekt mij als bedrijf erg aan omdat zijn medewerkers stuk voor stuk een functie op een zeer dynamische werkvloer vervullen. Dat maakt deze branche ook voor mij extra interessant.

Ik ben Rosanne Bolink, een 28-jarige HR medewerker met enkele jaren ervaring op het gebied van Human Resource Management binnen de supermarktbranche. Al tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn interesse lag bij de bedrijfstakken waarin de medewerkers intensief of veelvuldig contact hebben met klanten en consumenten.

Na het afronden van mijn HBO-opleiding Human Resource Management ging ik vrijwel direct als HR medewerker bij Lidl van start. Zo heb ik ervaring opgedaan in een functie met een zeer grote hoeveelheid personeel en bijbehorende gegevens. Ik draag verantwoordelijkheid voor rapportages en personeelsgegevens en vervang mijn leidinggevende gedeeltelijk tijdens zijn afwezigheid.

Inmiddels ben ik eraan toe door te groeien naar een rol van HR adviseur. Naar mijn mening sluit deze functie naadloos aan bij mijn ervaring en ambities. De vacature is extra interessant voor mij omdat het personeel van Teleperformance dagelijks intensief klantcontact heeft. Gedurende mijn studie ben ik zelf ook op een callcenter werkzaam geweest. Zodoende heb ik inzicht in de processen die zich op dit soort werkvloer afspelen.

Omdat ik over de nodige kennis op het gebied van callcenter werkzaamheden beschik en zowel aan klanten als medewerkers toegewijd ben, ben ik in staat aan de vereisten van deze functie te voldoen. Voor elke uitdaging weet ik de passende oplossing te vinden. Daarbij verlies ik nooit het belangrijkste uit het oog: door goede samenwerking bereik je het meeste. Indien mogelijk licht ik mijn motivatie in een persoonlijk gesprek nader aan u toe.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!