Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Klantcontact medewerker

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: Klantcontact medewerker GGD.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes met solliciteren!


Rosanne van der Heide
Lomanplein 30
1405 AM Utrecht

GGD regio Utrecht
T.a.v. mevrouw B. Tesselaars
De Dreef 5
3706 BR Zeist

Utrecht, 7 februari 2021

Betreft: Sollicitatie Klantcontact medewerker GGD

Geachte heer/mevrouw,

Op de website van uw organisatie ggdru.nl, heb ik gezien dat GGD Utrecht op zoek is naar gegadigden voor de functie van “Klantcontact medewerker” op de afdeling klantenservice. Ik zou graag op deze leuke functie willen solliciteren.

Tot januari dit jaar ben ik werkzaam geweest als Klantenservice medewerker bij MediaMarkt in Delft. Daarvoor heb ik ruim 6 jaar in de reisbranche gewerkt, waarvan de laatste anderhalf jaar bij de afdeling Customer Services van reisorganisatie Tui.nl.

Wat mijn opleiding betreft, ik beschik over een afgeronde opleiding Toerisme op MBO-3 niveau. Tijdens mijn stageperiode voor deze opleiding heb ik zowel ervaring opgedaan bij een reisbureau als bij een reisorganisatie. Bij beide was een representatieve en klantgerichte instelling erg belangrijk. Voor gedetailleerdere informatie over mijn opleiding en werkervaring verwijs ik u naar bijgevoegd cv.

Ik zou het heel erg leuk vinden om bij uw organisatie aan de slag te gaan als Klantcontact medewerker GGD. De functie lijkt me zeer interessant. Graag ga ik de uitdaging aan om de klanten van uw bedrijf zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gaarne hoop ik binnenkort iets van u te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Rosanne van der Heide

Bijlage: CV


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!