Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Klantenservice medewerker Frans

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: klantenservice medewerker Frans.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Hoofdkantoor De Bijenkorf
Hoogoorddreef 11
1101 BA Amsterdam

                                                                                                                                     Rotterdam, 29 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie Klantenservice medewerker Frans

Geachte heer / mevrouw,

Vous avez trouvé la bonne personne pour le poste. Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van klantenservice medewerker Frans. Een functie die mij mijns inziens op het lijf is geschreven. Door een goede kennis werd ik op deze vacature geattendeerd. Het werken voor een van de meest toonaangevende winkels van Nederland lijkt me een ware uitdaging. Ik besloot dan ook direct op deze vacature te reageren.

Mijn naam is Rosanne Bolink, een 25-jarige klantenservice medewerker die gedurende haar loopbaan al heel wat klanten te woord heeft gestaan. Op mijn werk, maar ook in mijn privé-omgeving word ik vaak geprezen om mijn hulpvaardigheid en dienstbare opstelling.

Na het afronden van mijn MBO-opleiding tot verkoper vond ik een baan als caissière bij een Albert Heijn supermarkt in het centrum van Rotterdam. Van het dagelijks klantcontact genoot ik met volle teugen. Toch wilde ik graag iets meer voor mensen betekenen en besloot de overstap naar een klantenservice functie te maken. Momenteel werk ik fulltime voor Jumbo supermarkten.

Op dit moment ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik merk dat de vragen van klanten tegenwoordig haast automatisch door mij kunnen worden opgelost. Graag wil ik mezelf weer prikkelen: nieuwe systemen leren en me in een andere productcategorie verdiepen. Omdat ik een passie voor mode heb, is een functie als klantenservice medewerker bij De Bijenkorf voor mij een ideale volgende stap.

Niet alleen stel ik me tegenover de klanten dienstbaar op, ook ben ik collegiaal. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar durf zelf ook hulp te vragen wanneer ik me realiseer dat de klant hierdoor nóg beter wordt geholpen. Met een Franstalige moeder en een diploma van het Institut Franҫais op zak weet ik zeker dat ik de geschikte persoon ben om al uw Franse klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek geef ik graag een toelichting op mijn sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!