Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Medewerker winkelopbouw en montage

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: medewerker winkelopbouw en montage.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Hamilton Bright
Wagenmakersstraat 1
8601 VA Sneek

                                                                                                                                     Rotterdam, 9 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie Medewerker winkelopbouw en montage

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van medewerker winkelopbouw en montage. Via een voormalig docent kwam ik bij uw vacature terecht. Een plek in een enthousiast team dat doorlopend werkt aan nieuwe uitdagingen waarbij technisch inzicht komt kijken, is de plek voor mij. De beschrijving van uw bedrijfsprofiel past geheel bij mijn karakter en ambities.

Mijn naam is Rosanne Bolink, een 24-jarige etaleur en meubelmaker met ruime ervaring op beide gebieden. Al op jonge leeftijd werd mij duidelijk dat een technisch beroep bij mij past. Ik heb twee rechterhanden en zie vaak meteen hoe een technische of bouwkundige klus aangepakt moet worden. Familie en vrienden weten mij voor elke klus te vinden.

Na het afronden van de middelbare school heb ik de opleiding tot etaleur gevolgd. Al gauw vond ik een baan als medewerker styling en presentatie voor een winkelketen. Na twee jaar was ik ervan overtuigd dat dit niet het beroep voor mij was. De bouw past veel meer bij mij dan styling. Inmiddels heb ik de opleiding tot meubelbouwer gevolgd. Hoewel ik soms op aanvraag meubels voor familie of vrienden maak, is een zelfstandige functie niets voor mij. Liever heb ik een team om me heen.

Op dit moment ben ik op zoek naar een baan die een beroep doet op mijn passie en vaardigheden. Als medewerker winkelopbouw en montage kan ik mijn handen uit de mouwen steken om elk project tot een goed einde te brengen. Ik houd ervan om actief bezig te zijn en aan het eind van de dag een zichtbaar resultaat te realiseren.

Ik heb een zelfstandige en actieve werkhouding en zie elke opdracht als een nieuwe uitdaging. Mijn technisch inzicht en probleemoplossend vermogen zullen mij als medewerker winkelopbouw en montage zeker van dienst zijn. Bovendien heeft mijn opleidingsachtergrond ervoor gezorgd dat ik een scherp oog voor detail heb ontwikkeld. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat ik van waarde kan zijn voor het team winkelopbouw en montage. Graag leg ik in een gesprek mijn motivatie verder uit.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!