Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Supervisor logistiek

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: supervisor logistiek.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Hoofdkantoor DHL Express
Anchoragelaan 32
1118 LD Schiphol

                                                                                                                                     Rotterdam, 9 augustus 2020

Betreft: Sollicitatie Supervisor logistiek DHL

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van Supervisor logistiek bij DHL. Uw vacature vond ik niet toevallig. Sinds enige tijd houd ik de carrièremogelijkheden bij uw bedrijf nauwlettend in de gaten. Het lijkt me een enorme uitdaging om voor de nummer één logistieke dienstverlener ter wereld werkzaam te zijn. Bovendien is deze supervisorfunctie voor mij een mooie volgende stap in mijn carrière.

Mijn naam is Rosanne Bolink, een 27-jarige logistiek medewerker met een jarenlange achtergrond binnen deze branche. Bij afwezigheid van mijn supervisor vervang ik hem samen met een van mijn andere collega’s. Zodoende heb ik naast met een organiserende ook met een coachende rol de nodige ervaring opgedaan. Ik merk dat collega’s mij door mijn open houding makkelijk benaderen.

Na het afronden van van mijn MBO-4 opleiding Manager Transport en Logistiek startte ik in eerste instantie als logistiek assistent bij een groot tuincentrum in Hellevoetsluis. Al gauw kon ik doorgroeien naar de functie van logistiek medewerker. De wensen en de behoeften van klanten vind ik van groot belang. Ik zoek dan ook constant naar logistieke verbeteringen die hieraan bijdragen.

Sinds enige tijd heb ik het gevoel klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Niet alleen ben ik ambitieus genoeg om de volgende logische stap naar supervisor te maken, ook zou ik me eveneens graag met zakelijke klanten in plaats van alleen particuliere consumenten willen bezighouden. De nog strengere eisen die hierbij komen kijken zie ik als een middel om mijn professionele vaardigheden nog verder uit te breiden.

Waarom ik geschikt ben voor deze functie? U geeft aan op zoek te zijn naar iemand met een helikopterview, een beschrijving die voor mij gemaakt lijkt te zijn. Ik beschik over een scherp analytisch vermogen en durf te zeggen dat zaken mij niet zomaar ontgaan. Ik heb geen 9-tot-5-mentaliteit en zet graag een stapje extra. Weekend- en ploegendiensten vormen zo geen probleem. Graag maak ik in een persoonlijk gesprek verder kennis met u.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!