Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Centralist

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: centralist.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne van der Heide
Lomanplein 30
1405 AM Den Haag

EuroPAC Alarmcentrale
Batavenweg 2
5349 BB OSS

Den Haag, 1 december 2020

Betreft: Sollicitatie Centralist

Geachte heer Claessens,

Vorige week, op vrijdag 17 november jl., heb ik telefonisch contact met u gehad over de vacante functie van centralist bij EuroPAC Alarmcentrale.
Hierbij ontvangt u mijn sollicitatiebrief voor deze functie. Daarin wil ik graag toelichten waarom deze functie mij zo aanspreekt.

Zoals ik tijdens ons telefoongesprek al heb aangegeven ben ik sinds 20016 als centralist werkzaam bij Interparking in Rotterdam. Inmiddels ben ik gepromoveerd tot coördinator centralist. Door de opgedane ervaring denk ik dan ook een geschikte kandidaat te zijn voor de vacante functie bij uw bedrijf.

De verschillende onderdelen binnen EuroPAC, lijken me garant te staan voor een afwisselende en uitdagende werkplek. Ook de goede doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat ik graag voor EuroPAC wil gaan werken.

Wat mijn persoonlijke eigenschappen betreft, ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en ben ik flexibel van aard.
Verder is tijdens mijn werkzaamheden bij Interparking gebleken, dat ik zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren.

Ik hoop dat ik met deze brief mijn enthousiasme voor de functie van centralist heb kunnen overbrengen.

Meer informatie over mijn opleiding en werkervaring kunt u vinden in het bijgevoegde cv. Ik zou het zeer op prijs stellen als ik u in een persoonlijk gesprek van mijn kwaliteiten en motivatie mag overtuigen.

Met vriendelijke groet,

Rosanne van der Heide

Bijlage: CV


sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven CV.
Bekijk onze tips op: CV