Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Logistics coördinator

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: Logistics coördinator.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes met solliciteren!

Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Ingram Micro Commerce
Energieweg 2
5145 NW Waalwijk

                                                                                                                                     Rotterdam, 9 maart 2021

Betreft: Sollicitatie logistics coördinator

Geachte mevrouw / meneer,

Via Monsterboard.nl heb ik bericht ontvangen dat er bij Ingram Micro in Waalwijk een vacature openstaat voor de functie van logistics coördinator. Deze functie sluit goed aan bij mijn achtergrond en werkervaring, en spreekt mij bovendien erg aan. Ik wil er dan ook via deze weg naar solliciteren.

Ik ben in het bezit van een Mbo-diploma logistiek en heb daarnaast de opleiding tot secretaresse doorlopen. Mijn mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid zijn goed, zowel wat het Nederlands als wat het Engels betreft.

Verder heb ik ervaring met Windows, Word en Excel. Mocht het nodig zijn, dan ben ik uiteraard bereid aanvullende cursussen te volgen.

Bij mijn laatste werkgever bestond mijn takenpakket uit het onderhouden van (telefonische en schriftelijke) contacten met klanten en leveranciers, het ontvangen van bezoekers, het uitwerken en afhandelen van offertes en bestellingen, en het opvolgen van actiepunten van vergaderingen.

Ook was ik verantwoordelijk voor zaken als agendabeheer, postbehandeling, voorraadbeheer en het bijhouden van kostenplaatsen.

Wat mijn persoonlijke eigenschappen betreft: ik kan goed zelfstandig werken, maar werk ook graag in teamverband. Daarnaast ben ik stressbestendig en kan ik goed met mensen omgaan.

Omdat ik denk dat deze baan een prachtige stap vooruit in mijn carrière zou betekenen, hoop ik dat deze brief voor u aanleiding is mij uit te nodigen voor een gesprek. Voor meer persoonlijke gegevens verwijs ik u naar mijn Curriculum Vitae, dat ik als bijlage bij deze brief heb gevoegd.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink 

Bijlage: Curriculum Vitae

sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!