Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Juridisch secretaresse

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: Juridisch Secretaresse.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes met solliciteren!

Rosanne van der Heide
Lomanplein 30
1405 AM Utrecht

Algemene Onderwijsbond – AOb-hoofdkantoor
T.a.v. mevrouw A. Tesselaar
Sint Jacobsstraat 22
3511 BS Utrecht

Utrecht, 1 januari 2021

Betreft: Sollicitatie Juridisch Secretaresse

Geachte mevrouw Tesselaar,

Via deze weg wil ik graag solliciteren naar een functie als juridisch secretaresse binnen de Algemene Onderwijsbond. Op uw website heb ik gelezen dat u een open sollicitatie op prijs stelt.

Sinds ruim een jaar werk ik met veel plezier als juridisch secretaresse / administratief medewerkster bij Van Dijk Advocatenkantoor in Utrecht.

Ik ben hoofdzakelijk werkzaam voor de advocaat die de algemene praktijk voert, maar verleen ook ondersteuning aan de strafrechtadvocaten. Mijn werkzaamheden bestaan uit telefoonaanname, postverwerking, opstellen van processtukken, verzorgen van correspondentie, agendabeheer en facturering.

De reden dat ik bij uw kantoor solliciteer is dat uw advocaten gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Ik ben het meest bekend met het personen- en familierecht, en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een functie op dat gebied. Maar met een functie in een van de andere rechtsgebieden zal ik zeker ook erg blij zijn.

Een gedetailleerd overzicht van mijn ervaring en opleiding vindt u in mijn cv, dat ik als bijlage bij deze brief heb gevoegd.

Uiteraard ben ik, indien nodig, bereid om aanvullende cursussen en/of opleidingen te volgen.

Ik hoop dat u voldoende aanknopingspunten ziet om mij uit te nodigen voor een gesprek, waarin ik mijn sollicitatie en cv graag verder toelicht.

Met vriendelijke groet,

Rosanne van der Heide

Bijlage: CV

sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!