Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Logistiek Medewerker

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: Logistiek Medewerker.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Bunnik Plants
Hyacintenweg 37
2665 NC Bleiswijk

                                                                                                                                     Rotterdam, 20 mei 2020

Betreft: Sollicitatie vacature Logistiek Medewerker

Geachte mevrouw / meneer,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van Logistiek Medewerker.
Tijdens een lezing over duurzaamheid en duurzame landbouw en kwekerijen hoorde ik de naam van uw bedrijf voor het eerst. Uit interesse bezoek ik uw website sindsdien regelmatig. De laatste keer las ik de vacature voor logistiek medewerker. De omschrijving van de functie en de milieubewuste insteek van uw onderneming maakten mij dusdanig enthousiast dat ik besloot op de vacature te solliciteren.

Mijn naam is Rosanne Bolink, een 35-jarige logistiek medewerker met een decennium ervaring in het vak. Na het afronden van mijn MBO-opleiding administratief medewerker ging ik direct aan de slag bij een onderwijsinstelling in de regio Den Haag. Alhoewel ik dit met plezier heb gedaan, voelde ik altijd de behoefte aan een dynamischere functie en besloot ik me te laten omscholen.

In de daarop volgende periode heb ik in de avonduren de opleiding tot logistiek medewerker gevolgd. Alhoewel dat zwaar was in combinatie met mijn voltijd baan, was ik vastbesloten om door te zetten. Sinds 2012 ben ik dan ook als logistiek medewerker werkzaam bij een groot modebedrijf. Hier heb ik wat betreft alle elementen brede ervaring opgedaan: het opmaken van dossiers, het inplannen van transporten, orderverzameling, inventarisering en natuurlijk het klantcontact.

De reden dat ik nu een andere baan zoek, is het feit dat ik op zoek ben naar een werkomgeving die een meer persoonlijkere sfeer ademt. Ik deins er niet voor terug mijn mouwen op te stropen, maar zou dit graag doen voor een werkgever als Bunnik Plants, waar teamwork en gelijkwaardigheid van groot belang zijn. Dit zijn waarden waar ik ook achter sta en waaronder ik het beste gedij.

Ik denk dat ik de geschikte persoon voor deze functie ben. Dit vanwege mijn ervaring met het werken binnen een groot bedrijf en dus een veeleisende omgeving. Ik ben stressbestendig en heb er geen moeite mee om te schakelen tussen de uitvoerende en de organiserende taken. Ook beschik ik over de communicatieve vaardigheden en ben ik een voorstander van de duurzame en innovatieve insteek van uw bedrijf. Graag geef ik in een persoonlijk gesprek een toelichting op mijn sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


sollicitatiebrief.pdf

Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!