Sollicitatiebrief voorbeeld Sollicitatiebrief informatie met voorbeelden

Medewerker logistiek

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de vacature: medewerker logistiek.
Onderaan deze pagina kun je deze brief downloaden in PDF formaat.
Succes.


Rosanne Bolink
Hilledijk 30
3072 RM Rotterdam

Bouwmaat
Asterweg 37
1031 HM Amsterdam

                                                                                                                                     Rotterdam, 9 juli 2020

Betreft: Sollicitatie medewerker logistiek Sloterdijk

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik solliciteren naar de functie van medewerker logistiek in Sloterdijk. Een oud-studiegenoot attendeerde mij op de vacature en na het lezen over uw bedrijf besloot ik direct te solliciteren. Uw ambitieuze maar ook collegiale instelling, evenals het feit dat u groei en ontwikkeling stimuleert, sluiten naadloos aan bij het soort bedrijf waarin ik mijn carrière wil starten.

Mijn naam is Rosanne Bolink, een 21-jarige logistiek medewerker die haar diploma vers op zak heeft. Sinds mijn afrondende stage ben ik alleen maar enthousiaster geraakt voor het vak. Zelf ben ik erg creatief en ook voor klussen in huis draai ik mijn hand niet om. Onlangs heb ik zelf nog tuinmeubilair van steigerhout gemaakt. U kunt dus wel zeggen dat ik affiniteit heb met de bouw.

Afgelopen februari heb ik mijn MBO-2 opleiding logistiek medewerker afgerond. Bij Ledstores Europe in Amsterdam heb ik mijn eindstage met een hoog cijfer afgerond. De afgelopen maanden ben ik bij mijn in Spanje woonachtige zus verbleven. Met opgeladen batterij ben ik onlangs weer teruggekeerd. Ik kan niet wachten om als logistiek medewerker aan de slag te gaan.

Op dit moment zoek ik naar een functie bij een bedrijf waarin ik de door mij geleerde kennis kan toepassen en mijn ervaring op het gebied van logistiek kan uitbreiden. Stilzitten is niets voor mij, dus het feit dat uw bedrijf groot belang hecht aan opleidingen en trainingen is voor mij erg belangrijk. Graag wil ik binnen deze branche groeien en samen met mijn werkgever aan nóg efficiëntere processen werken die de positie van het bedrijf op de markt verstevigen.

Binnen mijn stagebedrijf werd ik omschreven als proactieve en zelfstandige medewerker. Ik vind het niet erg om een stapje harder te zetten en weet orders goed op te volgen, maar kom zelf ook regelmatig met initiatieven. Tijdens mijn studie heb ik als orderpicker voor H&M gewerkt, waardoor ik gewend ben aan het overzichtelijk werken en houden van overzicht. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek een toelichting op mijn motivatie willen geven.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Bolink


Bij deze sollicitatiebrief hoort een mooi vormgegeven cv.
Wil je meteen bepaalde cv voorbeelden bekijken of gebruiken voor bij je eigen brief dan kun je de volgende gratis voorbeelden gebruiken:

download-gratis-cv-voorbeelden

Meer tips, voorbeelden en gratis sollicitatiebriefvoorbeelden? 

Wil je nog meer voorbeelden, adviezen en tips? Bekijk dan al onze sollicitatiebrieven voor meer inspiratie.
Op de pagina opbouw sollicitatiebrief, kun je lezen hoe je het beste de brief kunt opstellen en vormgeven, zoals een goede brief behoort te zijn.
Veel plezier met bekijken en of gebruiken van onze voorbeelden, zodat het je goed verder kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk in het verkrijgen van de mooie baan die je voor ogen hebt.
Succes!